Home » Zorgaanbod » Logeerhuis
Logeerhuis

Logeerhuis

Wij bieden ieder weekend logeeropvang aan in ons vakantiehuis aan het Bergumermeer. Het is van vrijdagmiddag 17:00 uur tot zondagmiddag 17:00.

De groep is klein (4 deelnemers) waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Er is continue een begeleider aanwezig die ook ‘s nachts in het vakantiehuisje slaapt. Wij hebben een speciale jeugdgroep (alleen jongens) en een groep voor alleen volwassenen (alleen mannen). Bij voldoende animo willen we tevens een damesgroep starten. Mocht u hiervoor geinteresseerd zijn dan kunt u ons dit laten weten zodat we u op de lijst zetten.

Voor wie?

Gezien de huidige samenstelling van de groep vanaf 12 jaar met een hulpvraag. Onze logeerlocatie is helaas niet geschikt voor deelnemers die gebonden zijn aan een rolstoel.

Wat ondernemen we zoal met elkaar?

Naast de structuur van het logeerhuis vinden we eigen regie en zeggenschap belangrijk. De verdere dag invulling wat betreft het uitje overleggen we daarom met onze deelnemers. Van te voren wordt duidelijk een kader gegeven (bijvoorbeeld qua afstand en budget). Voorbeelden van uitjes tijdens een logeerweekend: Samen koken, naar de bios, met elkaar boodschappen halen, varen met de sloep op het Bergumermeer, knutselen, met elkaar fietsen, naar een voetbalwedstrijd gaan, Dronefestival bezoeken, voetballen, zwemmen  etc.