Tel: 06-21246256 (Ma – Vr van 9-17 uur)

log-marien-zathe

Over ons

Wij geloven dat iedereen talenten heeft, of je nou een beperking hebt of niet. Op onze boerderij draait iedereen mee naar vermogen en maakt deel uit van het team.

Het team bestaat naast Eelke en Ienske uit een enthousiast en betrokken team met onder meer een eigen orthopedagoog,  samenwerking met een vrij gevestigd gedragsspecialist en een aantal paardencoaches.

Leiding en achtergrond

Bij de dagbesteding nemen Rene en Corina de begeleiding voor hun rekening. Ze hebben naast een zorgopleiding ook allebei een agrarische achtergrond.

Op het wonen zijn Dylan Esther, Klasina en Thijs werkzaam. Het team van wonen wordt de komende tijd verder uitgebreid i.v.m. de nieuwe appartementen in de boerderij.

Mirjam is bij ons in dienst als orthopedagoog en Ebelien helpt ons met contractbeheer.

Onderstaand een

Impressie

Zorgbedrijf Mariën Zathe huurt elk weekend een bungalow aan de Burgumermar (Klein Zwitserland). Gehandicapten (die in aanmerking komen) mogen hier gebruik van maken, eens per twee weken. Er zijn 2 groepen: de leeftijd van de eerste groep is maximum tot circa 20 jaar en er is een groep voor volwassen.

Ik heb lange tijd hier gebruik van mogen maken. Zaterdag gaan we meestal op stap. Democratisch kiezen we dan een locatie die voor iedereen haalbaar is. Zondag kun je naar de kerk en gaan we vaak iets drinken. Ik heb respect voor de manier waarop Eelke ons begeleidt (heel geduldig) en ook Ynske achter de schermen is een onmisbare schakel. Een weekend Burgumermar is de gelegenheid om de accu weer op te laden voor het dagelijkse leven.

Wiebe

Logee

Voor ons een goede vertrouwde plek waar onze zoon graag heen gaat wegens de begeleiding en dierenliefde en een manier wordt gezocht/gevonden naar meer zelfredzaamheid.

Ouder cliënt

Ouder van één van de deelnemers

Door opdrachten te doen op zijn eigen niveau en dit verder op te bouwen naar vermogen, leert hij om te gaan met zaken zoals ergens verantwoordelijk voor zijn en bouwt hij zijn zelfvertrouwen op. Ons kind is graag op de boerderij en voelt zich daar veilig en vrij. Ons kind maakt tevens gebruik van het logeren bij Mariën Zathe

Sjoukje

Ouder van één van de deelnemers